Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Őszintén. Mennyire nézitek ki...

Őszintén. Mennyire nézitek ki a kövér embereket a kondiban?

Figyelt kérdés
Kövér alatt nem az értem, hogy túltoltam a karácsonyt, hanem rendesen el vagyok hízva. Hétvégén megyek először kondiba és nem tudom mire számítsak. Nyilván mindenki a saját edzésével van elfoglalva de azért gondolom egy páran meg fognak bámulni mivel kilógok a többiek közül. Nektek mi jut eszetekbe ilyenkor?
2018. márc. 13. 22:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Normális ember a saját formájával törődik, a bunkók ne érdekeljenek, a legnormálisabbak pedig helyesnek tartják, hogy legalább most teszel jó lépéseket.

Ezt így általánosan mondom, én nem járok kondiba, de bunkók mindenütt vannak és sosem szabad, hogy miattuk ne csináld azt, amit kellene és szeretnél.

2018. márc. 13. 22:35
 2/7 anonim ***** válasza:

Én megnézem, de félre ne értsd, nem nézem le hogy ott van és csinálja a gyakorlatait. Inkább becsülöm hogy akar és tesz. Én futni járok szabadba, de ha kezdőt látok és duci, hát, sokszor úgy megállítanám hogy stop, ne fusson tovább, látszik hogy szenved, tartson szünetet, egy kör futi egy séta stb...

Úgyhogy remélem sokan vannak még akik azért néznek meg mert becsülik a munkádat amit magadért teszel.

2018. márc. 13. 22:40
 3/7 anonim ***** válasza:
ott a helye miért nézném ki? mert van akaratereje?
2018. márc. 13. 23:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hétvégén kb üresek a termek,főleg ha délután mész.De ha látok ilyet általában arra szoktam gondolni,hogy itt szenved szegény azt sem tudja mit csinál a helyett,hogy eljutna egy alap erőnlétre és mobilitásra saját testsúlyos gyakorlatokkal és utána nyúlna csak súlyzókhoz.Azért erre,mert a gépekkel,meg a kis súlyzókkal nagyon könnyű alibi vagy épp egyoldalú edzést csinálni.Saját testsúllyal meg nehezebb alibizni,le kell guggolni,meg ki kell nyomni a fekvőtámaszt még ha csak a könnyített variációit is,általában pont ezért is kerülik a túlsúlyosok ezeket,mert a gépeken el lehet feküdni,le lehet ülni és úgy egyszerűbb,kényelmesebb edzést imitálni.
2018. márc. 13. 23:45
 5/7 anonim ***** válasza:
90%
Kimondottan a kövér csajok a gyengéim, ha csaj vagy és a mi termünkbe jössz, még rád is moccanok.
2018. márc. 14. 08:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Életed egyik legjobb döntése lehet, mindenképp menj le edzeni, hidd el szuper lesz!

Pontosan, szinte mindenki csinálja a saját rutinját és ez leköti eléggé. Aztán valóban, van egy pici réteg akik csak úgy vannak, a 45 perces edzésből csinàlnak 2,5 órásat telefonozással, csacsogással, na ők lehet ráérnek nézegetni másokat, de ők termen kívül is legalja népség.

Teremtől is függ, de az a sztereotípia nem igaz példaul, hogy akik edzeni jàrnak mind beképzelt magamutogató majmok. Szerencsére épp ellenkezőleg, a többség a társadalom jobbik fele, akik nem csak a saját egészségük, de mások iránt is figyelmesebbek szoktak lenni. Ha rosszul csinálsz valamilyen gyakorlatot, akkor hidd el jobban megnéz mindenki, mint kövérség miatt, és szinte biztos hogy lesz egy ember aki odamegy segíteni neked helyesen csinálni.

Bónusz, hogy zsírt veszíteni sokkal könnyebb (főleg erősen elhízottan), mint izmot építeni, főleg zsírmentesen. Ha valakit, akkor a vasággyal 40 kilós srácokat tudom sajnálni egy picit a teremben, mert nekik hosszú évek munkája lehet még mire egy kis tömeget raknak magukra. Kövéren pár hónap alatt rengeteg zsírt lehet ledobni és alatta már most is ott van a kockás has!

2018. márc. 14. 10:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem nézem ki,mert legalább tesz valamit magáért.
2018. márc. 16. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!