Jó ez a mozgásterv ahhoz, hogy szálkásodjak?
Nem fogyni, csak formálódni szeretnék, főleg a combjaimra férne rá egy kis szálkásodás.
Bemelegítő gyakorlatokat végzek 10 percig, majd az ellpitkus tréneren 20 percet minden nap.
120 körül kellene legyen a pulzusom, ha jól néztem utána.
(20 éves, 106 magas, 58 kg vagyok)
Gondolom 160 cm vagy nem 106..
A szálkásodás azt jelenti hogy csökkented a testzsír százalékodat minimális szintre. Szóval fogyni kell és nem csak a combodról hanem mindenhonnan fogsz HA FOGSZ...
Mert ehhez az kell hogy kevesebb kalóriát vigyél be mint amennyit elhasználsz. Én 4000 kalória mellett is fogyok mert aktívan sportolok van aki meg 3000 kalóriától hízik. Tehát ez mindenkinél más. Ha ezzel a mozgással nem leszel minuszban a kalóriákkal akkor akár még hízhatsz is de fogyni szálkásodni nem fogsz. A kajádat rendezd el.
Köszönöm a választ!
Igen, 160, bocsi elírtam.
Egészségesen táplálkozom már, tulajdonképp csak az egészsé miatt akarok fitt lenni, és tényleg csupán a combjaimon alakítani valamit.
Köszönöm megint!
Igen, sajnos örököltem a combvastagságot.
Igyekszem odafigyelni, köszönöm a hasznos tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!