Milyen érzés ha valaki Knock Outot kap?
Az első felejthetetlen.16 éves voltam kb 56 kiló.Egy nagydarab kb 100 kilós éjszakában dolgozó srác barna övre vizsgázott.Ez végülis annyiból állt,hogy 2 órán keresztűl a ringben 2 ember ellen kell bunyóznia tiszta erőből.Az emberek 2-3 menetenként váltották egymást.Én is sorra kerűltem,tudtam nincs sok esélyem,ezért amikor elkezdődött a küzdelem,odafutottam és tiszta erőmből pofánvágtam.Pár lépést hátrált,a társam megdermedt,elkezdtem combozni.Magáhoztért,csinált egy lábsöprést,elestem,miközben a földön feküdtem oldalról belevert a fejembe és ko.Nem ájúltam el,de nem bírtam felállni.Az edző mondta,mássz ki a ringből,uh kimásztam.Olyan érzés volt,mintha víz alatt lennék.
Az eset után összehaverkodtam a sráccal és mikor edző lett jártam is hozzá.
Első vok.
Az biztos.kb 15 éve történt,és ez volt az első küzdősport amire jártam,azt hittem mind ilyen.Ezen a vizsgán volt olyan,hogy másik srác ugyanúgy járt,mint én,csak őt az edző a hajánál fogva "talpresegítette"és ráüvöltött-Harcolj!-.De az sem volt ritka,hogy az edző bejelentette,hogy túl sokan vagyunk,akkor övvizsga,aki akar most elmehet.Aztán odament az ajtóhoz és kulcsrazárta-Most már senki nem mehet el-.
Néztem a youtubon,most már szelídebb az edzés,én még a hőskorban jártam:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!