Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Spárga megtanulásához nyújtás,...

Spárga megtanulásához nyújtás, napi rutin? (lent)

Figyelt kérdés

Nagyon régóta szeretnék már "megtanulni" spárgázni. Most inkább a francia spárgára gondolok. Elszánt vagyok, azonban olyan módszerrel szeretnék próbálkozni, mellyel biztosan sikerülhet. Tudom, idő. Van valakinek valami bevált technikája? Napi rutin szerű? Viszonylag rövid idő alatt szeretném, hogy menjen. Mondjuk három, négy hónap. Lehetséges? Nem vagyok olyan hajlékony, de merev sem. Valahol a kettő között. Nagy álmom válna valóra, ha meg tudnám csinálni.

Minden tippet, segítséget szívesen fogadok! :)

Rengeteg ilyen kérdést tesznek fel, tisztában vagyok vele.

14/L

2018. jan. 20. 19:49
 1/5 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/results?search_query=csak+laz%C3%A1n..

első és második videó rész.

Heti 3* végigmész rajtuk és meghozza a kívánt eredményt hamar. (attól függ most mennyire megy, de 2-3 hónap alatt lemehet, ha becsületesen csinálod)

2018. jan. 20. 20:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!😊
2018. jan. 20. 21:24
 3/5 anonim válasza:
41%
Szerintem a legjobb, ha áthívsz egy barátodat vagy megkéred szülődet, hogy nyújtson le, de addig nyújtson ameddig még kb. Nem sírsz! Nekem bevállt csak nekem az edzőm csinalja ezt!
2018. jan. 23. 15:20
 4/5 A kérdező kommentje:
Húha! Ahhoz aztán jól be kell melegíteni, nehogy sérüljön valami. De még úgy is veszélyes, nem? Honnan lehet tudni, meddig feszíthetem a húrt?
2018. jan. 29. 20:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Addig nyújtsd amíg bírod. Ha hobbiból akarsz lazává válni, szerintem válassz ki egy megfelelő gyakorlatot a megfelelő lazasághoz és azt csináld mindennap. Nem kel brutálisan csak hatékonyan és türelmesen. A türelem a lényeg, hidd el, ha pár napig hétig rendesen csinálod működni fog, de azt ki kell várni. Ha már fejlődtél, tudsz tenni nagyobb lépéseket, erőteljesebb nyújtással, változatossággal, új formákkal. Fontos, hogy szabályosan csináld, akkor könnyebb. Ha nem teli gyomorral csinálod, iszol elég vizet, és kipihent vagy jobban fog menni.
2018. febr. 25. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!