Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehet még vékony, izmos combom?

Lehet még vékony, izmos combom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nekem az lenne a "kérdésem", hogy lehet egy kicsit izmos,kicsit hájas combból vékoyn,izmos comobot csinálni? Mert elkezdtem táncolni, edzeni és nyújtani,így izmosodtam, de mivel eddig sem voltam hű de vékony, ezért van ott háj is:( szerintem nagyon nagyon csúnya és ezt le lehet valahogy dolgozni? Vagy reménytelen? És légyszi azzal ne jöjjetek, hogy "valakinek vastagabbak a csontjai" :/ Vagy az étrendemben kéne változtatni? Bàrmilyen tanácsnak vagy tippnek, sőt tapsztalatnak örülnék:) (13/L, igen tudom, hogy ez az egész szörnyen gyerekesen hangzik(látszikxD), de légyszi segítsetek) előre is köszi, ha válaszoltok

2018. jan. 16. 22:13
 1/3 anonim válasza:
Én másfél éve edzek teremben intenzíven. Sosem voltak vékonyak a combjaim, viszont semmi háj nem volt rajtuk. Én azt szerettem volna hogy picit vékonyabbak legyenek, vékonyabbak lettek, minimálisan, viszont annál formásabbak,esztétikusabbak. Szerintem szépek, és nem olyanok mint két hurkapálca. Ha nincs miből fogynod, akkor nagyon nem lesz vékonyabb. Gondolom én, nem vagyok szakértő, ezt tapasztaltam. 16L
2018. jan. 16. 22:25
 2/3 anonim ***** válasza:
nem lehet
2018. jan. 18. 20:25
 3/3 anonim ***** válasza:
nem lehet, ha csak nem kezdesz el súlyzózni
2018. jan. 20. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!