Balettozom, de nincs olyan tipikus balerina alkatom, az nagy baj?
Na az van, hogy elkezdtem balettozni, de 160 centi vagyok, és 60 kiló (szerintetek az sok?) szóval a lényeg az, hogy le szeretném magamról mozogni a felesleget. Hogy csinaljam? Ja es meg egy: az normalis, hogy eletemben eloszor lement a spargam, es most kisse feszito fajdalomszerut erzek a combomban? Kerlek mind a negy kerdesre valaszoljatok. Koszonom.
13/lány
én nem vagyok biztos benne,hogy minden balett tanár profin ért a sport táplálkozáshoz,főleg egy gyerekéhez.
szerintem a fitnesz modellek étrendjének nézz utána és válassz ki egy 50 kilóra írt szálkásító étrendet.
amúgy meg persze,hogy baj valamilyen szinten,mert a kordbéli fiúk nem tudnak 60 kilós csajt kitartani,emelgetni,ezért amíg túlsúlyod van,addig lehet hogy kevesebb fellépésre fognak beválasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!