Szeretnék táncolni, de nem lehet. Valakinek van ötlete?
Nagyon szeretnék balettezni,de nem vagyok vékony alkatú(enyhén szólva) és x lábam van. Ráadásul ha el is mennék mondjuk egy táncórára ott bénáznék a sok profi közt,akik már 4-5 éves koruk óta azt csinálják. Pedig imádom nézni a balerinákat...tud valaki valamit hogyan ne sírjam magam álomba emiatt?
14L
Vannak felnőtt kezdő órák is, sőt olyan iskola/oktatók is akik kifejezetten felnőtt oktatással foglalkoznak.
Ha pesti vagy esetleg itt el tudnád kezdeni:
A 'nem vagyok vékony' részre azt tudom mondani, hogy hobbi szinten egyáltalán nem számít. Én pl. egy félprofi társulatban táncolok, a Táncművészetire járok haladó balett órákra, pedig nem vagyok balerina alkat (62 kg és 168 cm). Szóval így is el lehet jutni egy magasabb szintre is.
#2 te tudsz olvasni? Miért akarsz egy 14 évest felnőtt órára küldeni?
Kérdező. Első körben fogyj le! Bár a tánc is fogyaszt ha kellő intenzitással csinálod.
Az x láb alatt mit takar? Hogy tényleg x lábad van, vagy hogy két ballábas vagy? Az első nem biztos hogy befolyásoló tényező, de ha nem vagy annyira tehetséges, akkor max lassabban fejlődsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!