23 évesen felesleges balettet tanulni?
Figyelt kérdés
Kiskoromban gimnasztikáztam, balettből a poziciókat vettük, mást nem.2017. okt. 30. 02:02
1/5 anonim válasza:
Nem vagyok balett-szakerto, de szerintem, ha csak a mozgas, a tanc miatt szeretnel balettozni, akkor sohasem keso elkezdeni.
Ha hivatasos balettmuvesz szeretnel lenni, akkor azt hiszem, mar lekestel rola, olyan 18-20 evet.
2/5 anonim válasza:
Felesleges az, amit nem szeretnél. Szeretnéd a balettet? Szereted csinálni? Tessék, ott van előtted egy jó pár évtized!
3/5 anonim válasza:
Vannak felnőtt kezdő balett tanfolyamok. Hobbinak, kondicionáló sportnak kitűnő választás.
4/5 anonim válasza:
Egyetértek az előzőekkel. Ha szeretnéd csinálni hobbiként, csináld! Rengeteg kezdő felnőtt balett csoport van.
5/5 laurta válasza:
Soha soha nincs késő!Ha szeretnéd akkor csináld :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!