Gond az ha nem egyféle mozgásformát választok?
2 és fél éve járok edzeni terembe, viszont egy ideje bennem van, hogy mozgásformát szeretnék váltani.
Mivel váltott műszakban dolgozok, azt nem tudom megoldani, hogy pl. minden hétfőn-szerdán 2-4-ig szabad legyek és elmenjek ugyanazokra az órákra, mindig aerobicra pl., így arra gondoltam, hogy veszek az egyik közeli terembe korlátlan aerobic bérletet és heti 3-4 alkalommal amire éppen el tudok menni, elmegyek. Ha ez aerobic, akkor az, ha alakformáló, akkor az.. ennek van így értelme szerintetek? Így is lehet fogyni, formálódni?
Továbbá ha 4-5 kg-tól meg szeretnék szabadulni (mert lett egy kis hasam), akkor tudtok e bármiféle mozgásformát ajánlani? (Természetesen a diétát már elkezdtem, ebben otthon vagyok.)
Köszönöm a válaszokat előre is!
25N
Szerintem se gond. Én is többféle mozgást csinálok egymással párhuzamosan. Most leginkább saját testsúlyos edzés és crossfit. Korábban, amikor több időm volt és intenzívebben edzettem, volt, hogy naponta többféle edzésre mentem, reggel és délután is edzettem. Az említettek +úszás, futás, hétvégente bicikli. Délután akár kétféle is, pl. kondi + futás. Az említettek
Nem sok feleslegtől kell megszabadulnod. Zsírégető mozgás mindenképp legyen heti 2-3. Az energiabeviteled kevesebb legyen, mint amit felhasználsz. Ekkor fogyni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!