Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Gyúrás vagy küzdősport?

Gyúrás vagy küzdősport?

Figyelt kérdés

Melyiket ajánljátok arra az esetre ,ha mondjuk belém kötnek és meg akarom magam védeni?

Igazából tudom,hogy a kettő kiegészíti egymást ,viszont sajnos nekem csak az egyikre lenne időm és energiám :/.

Ha számít valamit,181 cm és 73 kg vagyok.19/F

2018. jan. 3. 13:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"Sajnos a természetemből adódóan sokan belém kötöttek kisebb koromban is"

Nem gondolod, hogy elsősorban ezen kéne változtatnod?

2018. jan. 4. 19:18
 22/24 A kérdező kommentje:

A természetem jószívű és gyámoltalan volt ,ezért sokan belém kötöttek azért ,hogy ők nagyobbnak tűnjenek mások szemében.

Nos valamilyen szinten ezen már változtattam,de ki tudja,hogy ezt csak én látom-e így vagy nem.Ezért is jó lenne megtanulni megvédeni magam.

2018. jan. 4. 19:26
 23/24 Boxrec ***** válasza:

-Járj küzdősportra ahol van sparring, heti 3-5 alkalommal legalább 5 évig.

-Eddz rendesen, legyél fizikailag erős, jó kondícióban.

-Erősítsd a csontozatodat is, főleg az ökleid. Így nagyobbat támadsz, plusz nem sérült le az öklöd 1-2 ütés után.

-Lehet mellette nálad valami fegyver is, nem kell feleslegesen bunyóznod ha lerendezheted könnyebben. Állat ellen (kutya pl) meg hiába küzdősportolsz.

2018. jan. 5. 22:21
 24/24 anonim ***** válasza:
Nyilván küzdősport. Mellette ha akarsz, gyúrsz.. :) Mindkettő nagyon jó és egyik sem zárja ki a másikat.
2018. jan. 7. 01:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!