Gyúrás vagy küzdősport?
Melyiket ajánljátok arra az esetre ,ha mondjuk belém kötnek és meg akarom magam védeni?
Igazából tudom,hogy a kettő kiegészíti egymást ,viszont sajnos nekem csak az egyikre lenne időm és energiám :/.
Ha számít valamit,181 cm és 73 kg vagyok.19/F
9.Sima önvédelemre kell,mellesleg a bosszúállás nem az én stílusom.
10.Köszi a válaszod ,viszont megneveznéd azt a harc stílust akkor,amit valóban ajánlasz?
Sokkolo plusz olyan sport amit szeretsz,
Elhiszem h egy kuzdo sportolo konyebben megver masokat/megvedi magad, de egyszer legyen a masiknal kes es eleg ha megszurjak es ott marad, a legkonyebb az lenne ha nem ugy viselkednel h meg akarnak verni, aki nem keresi a balhet az ritkan kerul bele
Sűrített levegő ,én is a thai boxon gondolkodtam,talán azt kezdem el.
14.A természetem nem árt másoknak semmilyen formában,egyszerűen csak idegesítem a puszta jelenlétemmel és a természetemmel a másik félt ezért adódhat olyan helyzet,hogy mondjuk belém köt.
A kés nemhiszem,hogy akadály lenne ,ha tudnék verekedni,hisz azt egy verekedni nem tudó egyén is könnyen kitudja rúgni általában az ember kezéből.
Kedves Kérdező!
1. "A kés nemhiszem,hogy akadály lenne ,ha tudnék verekedni,hisz azt egy verekedni nem tudó egyén is könnyen kitudja rúgni általában az ember kezéből."
Soha ne becsüld le a kést! Nagyon béna késesnek, és neked nagyon nagy szerencsédnek kell lenni, hogy kirúgd a kezéből. Én nem fogadnék rád. Írom ezt úgy, hogy van pár év késharc mögöttem.
2. Kerüld a bunyót! Akkor is ha tudsz verekedni, akkor is ha nem. Utcai verekedés könnyen halállal is végződhet. Elég ha a másik elesik, és beveri a fejét.
Ha levezetni szeretnéd a feszültséget, fejlődni szeretnél, akkor válassz valamilyen küzdősportot/harcművészetet.
Viszont a te esetedben inkább azt ajánlom, hogy előbb fejleszd a személyiségedet, menj el táncolni, csajozz, esetleg végezz erősítő edzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!