Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Gyúrás vagy küzdősport?

Gyúrás vagy küzdősport?

Figyelt kérdés

Melyiket ajánljátok arra az esetre ,ha mondjuk belém kötnek és meg akarom magam védeni?

Igazából tudom,hogy a kettő kiegészíti egymást ,viszont sajnos nekem csak az egyikre lenne időm és energiám :/.

Ha számít valamit,181 cm és 73 kg vagyok.19/F

2018. jan. 3. 13:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Küzdősport.
2018. jan. 3. 14:56
 12/24 A kérdező kommentje:

9.Sima önvédelemre kell,mellesleg a bosszúállás nem az én stílusom.

10.Köszi a válaszod ,viszont megneveznéd azt a harc stílust akkor,amit valóban ajánlasz?

2018. jan. 3. 14:58
 13/24 anonim ***** válasza:
Utcai önvédelemre a Box a legjobb, mivel az a legegyszerűbb. Később egészítsd ki talán Thai Boxszal. De 10-es eléggé hülyeséget írt, így inkább ne kérj tőle tanácsot. Minden stílus jó, ahol van sparring.
2018. jan. 3. 15:12
 14/24 anonim ***** válasza:

Sokkolo plusz olyan sport amit szeretsz,

Elhiszem h egy kuzdo sportolo konyebben megver masokat/megvedi magad, de egyszer legyen a masiknal kes es eleg ha megszurjak es ott marad, a legkonyebb az lenne ha nem ugy viselkednel h meg akarnak verni, aki nem keresi a balhet az ritkan kerul bele

2018. jan. 3. 15:16
 15/24 A kérdező kommentje:

Sűrített levegő ,én is a thai boxon gondolkodtam,talán azt kezdem el.

14.A természetem nem árt másoknak semmilyen formában,egyszerűen csak idegesítem a puszta jelenlétemmel és a természetemmel a másik félt ezért adódhat olyan helyzet,hogy mondjuk belém köt.

A kés nemhiszem,hogy akadály lenne ,ha tudnék verekedni,hisz azt egy verekedni nem tudó egyén is könnyen kitudja rúgni általában az ember kezéből.

2018. jan. 3. 15:22
 16/24 anonim ***** válasza:
A 10-es nem is írt akkora baromságot , mert vannak kevésbé hatékony és idejét múlt stílusok is melyek a mai világban nemigazán állnák meg a helyüket .
2018. jan. 3. 15:35
 17/24 anonim ***** válasza:
a konditermi edzés nem készít fel sem mentálisan sem technikailag sem taktikailag az erőszakra.
2018. jan. 3. 22:01
 18/24 anonim ***** válasza:
Te vagy a wu-shu kedvelő wing-chun nyaló ? Értem . Az életben tapadós kézzel elhárítasz egy neked rontó cséplőgépet a társát meg felhajítod az égbe egy csípő dobással . Boksz részben jó , a kettős fedezéke gyenge és csak öklöt használ , lábra nem védekezik . Kick-box thai-box párosítással jó lehet . Rommá verik szinte 90%ban az összes régi stílus képviselőt a videókon , az meg egyenesen nevetséges hogy 55 kgos kínai figurák folyamatos test kontaktban fogdossák egymás aztán dulakodás a vége . Mert ez zajlik kint is , nincs felállás meg menet és begyakorolt fogás .
2018. jan. 3. 22:21
 19/24 anonim ***** válasza:
Ööööö Sűrített Levegő a kung fuccs koronázatlan őrgrófja .
2018. jan. 3. 22:40
 20/24 Kercsak ***** válasza:

Kedves Kérdező!

1. "A kés nemhiszem,hogy akadály lenne ,ha tudnék verekedni,hisz azt egy verekedni nem tudó egyén is könnyen kitudja rúgni általában az ember kezéből."

Soha ne becsüld le a kést! Nagyon béna késesnek, és neked nagyon nagy szerencsédnek kell lenni, hogy kirúgd a kezéből. Én nem fogadnék rád. Írom ezt úgy, hogy van pár év késharc mögöttem.

2. Kerüld a bunyót! Akkor is ha tudsz verekedni, akkor is ha nem. Utcai verekedés könnyen halállal is végződhet. Elég ha a másik elesik, és beveri a fejét.

Ha levezetni szeretnéd a feszültséget, fejlődni szeretnél, akkor válassz valamilyen küzdősportot/harcművészetet.

Viszont a te esetedben inkább azt ajánlom, hogy előbb fejleszd a személyiségedet, menj el táncolni, csajozz, esetleg végezz erősítő edzést.

2018. jan. 3. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!