Box-ban, hogyan lehet felgyorsítani magamat? Ütés előli elhajlásra gondolok elsősorban, és magára az én ütéseimre.
Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 00:04
2/7 anonim válasza:
Ha jársz boxolni,akkor nem értem a kérdést.Pl sípszóra szokott lenni ütéssorzat 5mp,az összes fajta.Otthon csinálhatod gumiszalaggal is.Ugrálókötelezés minden edzésen van.
Elhajlásra is tanítanítank.De egyszerübb ha belépsz ütőtávon jóval belűlre,az erőkar miatt nem lehet akkorát ütni 10 centiről.
4/7 anonim válasza:
Most ez egy egyszeru valasznak tunik, de gyakorlassal. Megpedig utnek feled, de kitersz. Es igy. Egy ido utan ez a muvelet reflex szeru lesz, ami lecsokkenti a reakcio idot a felere. Igy gyakoroljak a versenyautosok is, az auto megcsuszasat pl. Sokaig taekwondoztam es ott szinte minden a reakcion alapul. Es mi is, amikor mar rugnak felenk, automatikusan, gondolkodas nelkul reagalunk. Ez a reflexes reakcio biologia. Nem csoda.
5/7 anonim válasza:
Gyakorlással! Kérd meg valamelyik haverod segítsen aki nem adja fel könnyen mert elég monoton mozgássorozat.
Egy idő után már csak azt veszed észre, hogy reflex szerűen jön. Senki nem lesz 5 perc alatt Rocky Balboa! :)
Semmi ördöngösség nincs benne!
Gyakorolj! Segíthet ha mp3-ra teszel fel dinamikus zenéket amiben a ritmus folyamatos és arra nyomod egyedül ez az izomfejlesztésben segít!
Fontos a bemelegítés!!!
Sok sikert!!!! :)
6/7 anonim válasza:
ha edzésen gyakorolsz,pl érdemes próbálni tartani a tempót meg gyakorolni olyannal, aki gyorsabb nálad, az tuti felpörget, ha meg van rá lehetőséged jó kis d&b zenére sokkal jobban megy a lengyel meg a sorozás
7/7 clint válasza:
attól függ milyen súlyban vagy, a nagyobbak lassaban gyorsulnak... Ha vékony vagy akkor gyakorlás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!