Ha minden nap megprobalok lemenni spargaba, menni fog elobb utobb?
14 eves lany vagyok
Vekony de cseppet sem hajlekony.
Mit tehetnek hogy menjen a sparga.
Ha lehet akkor mindket fajta, de nem is tudom van-e meg eselyem.
Csak egy egyszeru sparga. Semmi extrem.
Elore is koszi.
(bocsi az ekezet miatt, angol a telom)
Nos leülsz terpeszbe hajolgatsz a lábaidhoz meg középre. Aztán pedig jöhet a spárga. Jobb, bal, középső. Ne csak ilyen kellemes állapotig nyomd, hanem jó erősen. Ha van valaki aki le tud nyomni valameddig az is jó. Utána jöhet hogy "felnyomod magad. Elfordulsz jobbra és tartod mondjuk fél percig. Próbáld minél lejebb nyomni. Majd ugyanezt középen és a bal oldalon is. Én így csináltam anno 1. osztályosan de a 14 éves legjobb barátnőmnél is működött és lement neki. Mostmár szintúgy nincsen meg neki mert utána nem fojtatta a nyújtást
14/tornász
Előző vagyok
Az "utána felnyomod magad" mondat az már nincs ott, mert akkor már rég felvagy emelkedve. És egy fontos dolog. Soha ne felejts el bemelegíteni előtte! Ez tipikus az a dolog amiből nagyon hamar lehet húzódás stb. ha nem melegítesz be rendesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!