Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha minden nap megprobalok...

Ha minden nap megprobalok lemenni spargaba, menni fog elobb utobb?

Figyelt kérdés

14 eves lany vagyok

Vekony de cseppet sem hajlekony.

Mit tehetnek hogy menjen a sparga.

Ha lehet akkor mindket fajta, de nem is tudom van-e meg eselyem.

Csak egy egyszeru sparga. Semmi extrem.

Elore is koszi.

(bocsi az ekezet miatt, angol a telom)

2017. dec. 22. 18:18
 1/5 anonim válasza:
38%
2017. dec. 22. 18:19
 2/5 anonim válasza:
Igen menni fog,nekem is sikerült bár én kettő évvel kisebb vagyok nálad,csak nyújts mindennap,és a nyújtás végén próbáld a spárgát💕
2017. dec. 28. 12:53
 3/5 anonim válasza:

Nos leülsz terpeszbe hajolgatsz a lábaidhoz meg középre. Aztán pedig jöhet a spárga. Jobb, bal, középső. Ne csak ilyen kellemes állapotig nyomd, hanem jó erősen. Ha van valaki aki le tud nyomni valameddig az is jó. Utána jöhet hogy "felnyomod magad. Elfordulsz jobbra és tartod mondjuk fél percig. Próbáld minél lejebb nyomni. Majd ugyanezt középen és a bal oldalon is. Én így csináltam anno 1. osztályosan de a 14 éves legjobb barátnőmnél is működött és lement neki. Mostmár szintúgy nincsen meg neki mert utána nem fojtatta a nyújtást

14/tornász

2017. dec. 28. 13:33
 4/5 anonim válasza:

Előző vagyok

Az "utána felnyomod magad" mondat az már nincs ott, mert akkor már rég felvagy emelkedve. És egy fontos dolog. Soha ne felejts el bemelegíteni előtte! Ez tipikus az a dolog amiből nagyon hamar lehet húzódás stb. ha nem melegítesz be rendesen

2017. dec. 28. 13:39
 5/5 Pole Heaven válasza:
A legjobb, amit tehetsz, az a szakszerű és rendszeres nyújtás. Bármikor el lehet kezdeni, vannak olyan tanítványaim, akik sohasem sportoltak, közel 40 évesen kezdték el az intenzív nyújtást, és sikeresen lent van a spárgájuk. :)
2017. dec. 30. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!