Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen fizikum kell földről...

Milyen fizikum kell földről hátraszaltóhoz?

Figyelt kérdés
Olyan 75 kiló vagyok 185 centi nincs rajtam sok felesleg de nem vagyok olyan izmos sem. Igy mennyi eselyem van? És minimum mennyire kell izmosnak lenni?

2017. nov. 28. 20:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem a fizikumodnak kell nagynak lenni, hanem eleg rugalmasnak es hajlekonynak.

Menj le egy rendes tornaterembe es eloszor probalj meg szonyegen, egyre gyorsabban lemenni hidba.

Utana probalgasd hogy egyre jobban belehomoritsal a hidba, egesz atfordulasig.

Utana szivacsgodorbe lehet ugralni a hatraszaltot.

2017. nov. 28. 22:27
 2/3 anonim válasza:
Figyelj, szerintem mindegy, hogy milyen a fizikumod. Nem kell ez az állásból híd meg ilyenek. Mármint ez az én véleményem. Én egyáltalán nem vagyok hajlékony, se izmos mégis megtanultam. Szivacsgödör, matrac meg minden ilyen hülyeség nélkül, mert az én városomban nincs trambulinpark se semmi ehhez hasonló. Kimentem a fűbe elkezdtem gyakorolni 3-4-szer jól odabasztam magam, de tovább csináltam és puff, egyszer sikerült.
2017. dec. 31. 15:35
 3/3 anonim válasza:
Amit az 1. válaszoló írt az kb hülyeség. Nem kell tudni állásból lemenjél hídba. Összesen annyi hogy megpróbálsz ugrani egy hátraszaltót SZIVACSGÖDÖRBE, és ezt sokszor megismételed addig amíg nem sikerül a teljes hátraszaltó (kérdezz meg másokat hogy mit rontasz el és hogy mire kell figyeljél, így gyorsabban tanulod meg). Ezután próbáld meg a hátrát egy matracon vagy valamin és ha ott is megy akkor fokozatosan változtasd meg az ugrás hyelszínét, tehát mindíg egyre keményebbre mész
2018. dec. 1. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!