Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez a cipő jó lenne futáshoz?

Ez a cipő jó lenne futáshoz?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Régebben rendszeresen jártam futni, de az elmúlt pár évben ez kimaradt az életemből. Most szeretném újrakezdeni és ehhez szeretnék egy sportcipőt. Jelenleg egy terem cipőben futok, de az nem igazán jó, így szeretném megkérdezni, hogy ti milyen cipőt ajánlotok?

Ezt nézegetem a neten, de nem tudom megérné-e?

[link]

Előre is köszi a segítséget.

2017. nov. 24. 13:51
 1/5 animefan23 válasza:
Szerintem vékony az alja. Nekem mindig az volt a bajom (tesiórán is), ha vékony talpa volt a cipőnek és ráléptem valamire nagyon fájt utána a lábam. Bár lehet, hogy ez nálad nem így lesz.
2017. nov. 24. 14:11
 2/5 A kérdező kommentje:

Nekem is az a bajom a mostani terem cipővel, hogy a vékony talpe miatt, ami még egyenes is, elfárad benne a lábam és a talpam hamar. Ezért akarnék egy rened futócipőt.

Még ezeket is nézegettem, nem tudom, jók-e?

[link]

[link]

[link]

2017. nov. 24. 14:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem nem tűnik elég bordázottnak így lehet egy kis kopás után már egész jól fog csúszni, de nem rossz választás.

nekem most egy adidas runallday van, nem sokkal drágább, annyi előnye van hogy elég jól bordázott így a szabadban sem csúszkálok benne, másrészt igaz nem , vízálló de az elején lévő borításnak köszönhetően nem ázik be rögtön a lábujjamnál.

2017. nov. 24. 14:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Adidas performance supernova a három közül.
2017. nov. 24. 14:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2017. nov. 24. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!