Futáshoz milyen ruházat és cipő kell (télen)?
Heló!
Most kezdtem el a futást, futócipőm sincs még, de szeretnék az őszi-téli futásra már most beruházni, gondolom ilyenkor olcsóbb, a cipő is meglesz a napokban.
Egybként most nyárra gondolom egy futócipő kell, max egy futó rövid felső, én rövid fürdőnadrágban gondoltam futni ilyen időben.
Cipő: én a Kanadia-tól vennék, ahogy utána olvastam, jókat írnak róla. Nem tudom, hogy melyik való aszfaltra, némelyik Kanadia-ra azt írták, hogy szinte minden terepre alkalmas. Ezek közül melyiket ajánljátok? [link]
Nadrág télre: Asics, itt van külön őszre és télre is? Ekkora a különbség? Őszi tapadós hosszúnadrágaban fázni fogok télen? Tudtok linkelni hogy melyiket válasszam?
Felsőruházatnak mit vegyek fel télen? Egy tapadós hosszú ujjút és egy szélkabátot? +sapka +kesztyű ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!