Rosszul állok tesiből?
Hát az tényleg nem túl jó idő,de ne ez foglalkoztasson.Ha meg zavar akkot te is tudod mit kell tenned.Eljárni futni és ráedzeni
Amúgy rendészetis suliba járok és ha a max pontszámot elakarom érni évvégén akkor 7:30 alatt kell :D
Az még nekem se megy.Ezért edzek rá én is
16/f
Hát én erre az időre anno 2-est se nagyon kaptam, elég gyenge fizikumú lehet az az osztály, ahol így kell korrigálni az osztályzást :D
Bár abban szerintem mindenki egyet fog érteni, hogy a tesi óra intézménye az egészséged szempontjából elhanyagolható fontosságú - s bár nem ártana, ha jó lenne a VO2max-od és a futást sem hanyagolnád - azért nem kifejezetten érdekfeszítő, hogy mennyi idő alatt futod a 12 percet. A törzsizmaiddal, a gerinced és szíved állapotával kell törődnöd majd életed során, nem azzal, hogy mit tudsz 12 percen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!