Miért vagyok egy ekkora nyomorék futásban? Mit csinálok rosszul? 23/F
Eddig csak túráztam és bicikliztem, előbbiből a legtöbb amit mentem az 4 napon belül 50-50 km, egyik alkalommal 10-12 kilós hátizsákkal, bringából meg a Balaton-kör. Nem azt mondom hogy nem fáradtam el, vagy talán utólag szépültek meg a rossz dolgok, de nem éreztem ennyire nyomoréknak magam mint most. Túrából olyan 30 km, brinkából egy 100-as minden kellemetlenség nélkül megy.
Múlt héten futottam életemben először kimondottan ebből a célból a Margit-szigeten, 31 perc alatt értem körbe. Persze a második felét félig lesétáltam szinte már. Vettem egy terepfutó cipőt és inkább elmentem a hegyekbe, hétfőn 14,2 km-t mentem (446 m szintemelkedés, 1:57 alatt), ma meg 11,7-et (322 szint és 1:31 az idő).
Most az mindegy hogy a tüdőmet majd kiköpöm, de már 2 km után elkezdett szúrni a jobb tüdőm alatt, majd az alhasam, végül amikor lefelé indultam a hátam, de rettenetesen. Így a nagy részét megintcsak lesétáltam, inkább volt ez az egész sietve menés. Még adok magamnak 5 alkalmat, de ha nem érzek javulást, vagy legalább hogy később, a végefelé kezdene el szúrni, akkor hagyom a fszomba az egészet. Szívesen túráznék pár órát minden nap, mert a lábizmaimnak semmi baja és sokkal többet bírnának, de kinek van annyi ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!