Szerintetek lehet belőlem kosaras?
Egy átlagos srác vagyok aki nemsokára kiröppen a való életbe,most végzek az érettségivel 19f éves vagyok 210cm magas és elgondolkoztam rajta hogy mi lenne ha kipróbálnám magam ebben a sportágban.
A válaszokat előre is köszönöm :)
Ha sportoltál már mást korábban, szerintem sem lehetetlen, de kemény dió lesz. Amúgy merrefelé élsz, melyik egyesülethez pályázol?
F/191cm
Heves megyében élek Gyöngyöstől 10 km-re.
Az a helyzet hogy a környéken nem tudok egyesületet,legközelebb Egerben van szerintem,az olyan 40/50 km lehet.Amúgy jó olvasni hogy nem csak én vagyok ilyen magas. Pacsi :)
Én 202 vagyok, hobbiszinten kosaraztam, de abbahagytam, kicsit bánom, hogy az egyetemen nem próbáltam ki.
Mivel fiatal vagy és van egy természetes adottságod élned kell a lehetőséggel. Leginkább center, power forward poszton játszhatnál, a testalkatodtól, súlyodtól, ruganyosságodtól is függ, hogy melyik poszt lesz a nyerő. Ha teljesen 0-ról indulsz, szorgalommal akkor is elérhetsz egy szintet, mivel a magasemberposzton inkább a fizikális dolgok és a hozzáállás számít. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!