Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet belőlem...

Szerintetek lehet belőlem kosaras?

Figyelt kérdés

Egy átlagos srác vagyok aki nemsokára kiröppen a való életbe,most végzek az érettségivel 19f éves vagyok 210cm magas és elgondolkoztam rajta hogy mi lenne ha kipróbálnám magam ebben a sportágban.

A válaszokat előre is köszönöm :)

2017. nov. 14. 23:06
 1/5 anonim válasza:
100%
Persze h lehetsz. Egy sikeres ember mondta egyszer: bármit elérhetsz ha megfizeted az árát. Ebben az esetben az az ár, hogy ha még nem csináltad ezt sportot, akkor végtelen szorgalommal és kitartással el kell kezdened az edzéseket, hogy behozd a lemaradásod a többiekhez képest akik már régóta csinálják. A magasságod megvan hozzá az biztos.
2017. nov. 14. 23:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ
2017. nov. 15. 01:06
 3/5 anonim válasza:

Ha sportoltál már mást korábban, szerintem sem lehetetlen, de kemény dió lesz. Amúgy merrefelé élsz, melyik egyesülethez pályázol?

F/191cm

2017. nov. 16. 10:40
 4/5 A kérdező kommentje:

Heves megyében élek Gyöngyöstől 10 km-re.

Az a helyzet hogy a környéken nem tudok egyesületet,legközelebb Egerben van szerintem,az olyan 40/50 km lehet.Amúgy jó olvasni hogy nem csak én vagyok ilyen magas. Pacsi :)

2017. nov. 16. 18:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Én 202 vagyok, hobbiszinten kosaraztam, de abbahagytam, kicsit bánom, hogy az egyetemen nem próbáltam ki.

Mivel fiatal vagy és van egy természetes adottságod élned kell a lehetőséggel. Leginkább center, power forward poszton játszhatnál, a testalkatodtól, súlyodtól, ruganyosságodtól is függ, hogy melyik poszt lesz a nyerő. Ha teljesen 0-ról indulsz, szorgalommal akkor is elérhetsz egy szintet, mivel a magasemberposzton inkább a fizikális dolgok és a hozzáállás számít. Sok sikert!

2017. nov. 17. 05:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!