Lehet belőlem jó rúdtáncos?
Sajnos sportban soha sem jeleskedtem,talajgyakorlatban pedig vegképp nem,általába féltem. Spárgát soha sem tudtam megcsinálni,gyűrűzni sem tudtam. De szeretnék magamnak esékyt adni a rúdtánc terén. Szerintetek van ra esely hogy azt az eredmenyt erjem el mint a videoba?
Meglehet ezt tanulha ha en jelen esetben hajlékony nemigazan vagyok?
20L
Ezek is csak gyakorlatok, amiket amatőr szinten akárki megtanulhat. Profi rúdtáncos úgyse lesz mindenkiből, csak azokból, akik pénzt is kapnak érte.
Erős se vagy eléggé hozzá, de majd megerősödsz, meg majd javul a flexibilitásod is, csak edzeni kell rá. Senki nem úgy kezdi, hogy egyből tud forogni meg minden.
Elkezdek előtte edzeni énis úgy gondoltam
Igaz igen,hogy nem vagyok hajlékony de ha gyakorlok talán sikerülhet abba bízok
Én 22 évesen, 1 éve kezdtem rúdtáncolni, én sem voltam jó talajgyakorlatokban, se kötelet mászni nem tudtam, se gyűrűzni, hajlékony sem voltam, most sem vagyok, de véééégre, 1 év alatt magabiztosan meglett a spárga.
Ha elkezded aktívan csinálni a rúdtáncot, és tetszik csinálva is akkor meglepően gyorsan lehet fejlődni, és nagyon motiváló tud lenni.
Privátban küldhetek képeket, vagy megoszthatom az instagramom veled motivációként (nyilvánosan megosztani nem fogom ezeket itt a sok nyálcsorgató kannak, akik úgysem tudnak túllátni az öltözet hiányosságán)
Igenis, kemény edzéssel néhány év alatt el lehet érni, ami a videóban van (nem olyan kemény, de kitartó edzéssel is, csak hosszabb idő alatt). Anastasia Sokolova 16 évesen kezdte a rúdtáncot, nem rendelkezett semmilyen sport háttérrel, és ő sem tudott akkor még spárgázni...
Szóval ha érdekel próbáld ki, ne várd hogy az első órán (vagy az első hónapban) csodákra leszel képes, de ha kitartó vagy, és birod a gyűrődést, akkor bele fogsz jönni. Ja és ha el tudsz viselni némi fájdalmat, mert abból eleinte lesz bőven is (idővel egyre jobban hozzászoksz, és kevesebb lila foltot gyűjtesz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!