Hasizom gyakorlat földön fekvés nélkül?
Gyerünk, anyukám-at ismered? gyerunkanyukam.hu
nézz körül :) Nekem valami elképesztő sokat segített, mert végre egy normális online torna ahol az alapoktól lehet kezdeni, nem vár el semmilyen alap erőnléti szintet, szülés utáni regeneráló tornával lehet kezdeni és ahogy egyre jobb vagy, vannak keményebb erősítő tornák. Van olyan pl a ploxing ami nekem ngyon bejött, ott konkrétan van olyan gyakorlat amiről beszélsz, hogy hasizom erősítés földön fekvés nélkül :) szóval én jó szívvel ajánlom. olcsó is az előfizetés :)
1-es szerintem lehet feszesíteni tornával.Nem kötényhasam vagy ilyesmi ha állok nem is látszik.
2-es köszi megnézem, még nem hallottam róla.
Szia!
Bár én nem szültem sőt nő sem vagyok de volt hasonló problémám. Egy nagy fogyás után ugyanis nekem is megnyúlt a bőröm.Öt dolog segített.
#1. Fogyás. Egyértelmű okokból
#2. Bőrápolás. Kenegettem magam ezzel azzal.
#3. Izomnövelés. A testnek a formáját alapvetően az izmok adják, nőknél is.
#4. Kaja. Sokat segít ha normális(és bőséges!) a zsírbeviteled. Hal, avokádó, kis lenmagolaj erre arra stb.
#5. hideg. picit összehúzta a bőrömet.
Egyébként tényleg nincs olyan gyakorlat amivel összetudod húzni a bőrödet. Az izmaidat tudod feszíteni és nyújtani gyakorlatokkal, az nem segít hogy ha egy adott helyen elégedetlen vagy magaddal és arra az egy helyre csinálsz gyakorlatokat. Nem fog arról az egy helyről eltűnni a zsír és kisimulni a bőr. De edzeni tornázni eljárni futni vagy úszni, aktívnak lenni a teljes testeddel mindenképpen jó dolog. Ha meg hasra szeretnél gyakorlatot földön fekvés nélkül akkor tedd a következőt: menj le egy szép egyenes fekvőtámasz állásba, majd tedd le a könyököd és tartsd ki ezt a pózt 3percig.
Sok szerencsét a kitűzött célokhoz.
-ab wheel
-toes to bar
-TRX kotel (az olcsobb no name Lidl-ben kaphato is ugyanaz)
Keress ra youtube-on, hogy mik ezek es hogyan kell csinalni.
Bar ezeknek van feltetele, mint latod (kerek kell az egyikhez 3-4 eFt; allvany a masikhoz ami kibir illetve kello magassagu; kotel 5-6 eFt hely keresese, ahova rogzited es lesz mozgastered is)
A kotellel komplett edzeseket tudsz otthon csinalni sajat magadnak koztuk hasra is.
Mindenrol millio video a youtube-on...keresgelj. Remelem segitettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!