Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetek még...

Queen_hungary01 kérdése:

Szerintetek lehetek még nagyon hajlékony?

Figyelt kérdés

Egy 15 éves lány vagyok és kb. 1 éve nyújtok és azért látom magamon a fejlődést, mivel pl. már meg tudom csinálni a spárgát. De szerintetek ha még többet nyújtok, akkor lehetek ilyen hajlékony? : [link]

És szerintetek mennyi időt kellene nyújtanom? Illetve milyen gyakorlatokat ajánlanátok? Nagyon, nagyon szeretnék minél hajlékonyabb lenni! 😍

2017. nov. 2. 20:31
 1/1 anonim válasza:
Simán lehetsz ilyen hajlékony, csak kitartás és rendszeresség szükséges hozzá. Mindenki máshogy fejlődik de ha mondjuk heti 5x 1 órát nyújtasz (vagy csak fél órát) akkor biztos sikerül. bár attól is függ mennyire vagy alapból hajlékony, én brutálisan merev vagyok szóval heti 3-4-5 alkalommal nyújtok már kb egy hónapja és rengeteget fejlődtem (a lábujjamt nem tudtam megérinteni, most már a fejemet éppenhogy de letudom tenni külön a térdeimre) Javaslom menj el stretching órákra, vagy csak egyre, és otthon csinálod amit órán tanultál
2017. nov. 5. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!