Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Késő elkezdenem rsg-zni?

Késő elkezdenem rsg-zni?

Figyelt kérdés

3 éves korom óta úszom,de azt abba kellett hagynom,mert különben koliba kellett volna mennem.2 évet versenyszerűen úsztam.1,5 évet fociztam,és 2 évet (komolyan) szertornáztam.Szeretnék elkezdeni rsg-zni vagy szertornázni,de nem tudom,hogy melyiket válasszam.Szerintetek melyik lenne jobb?És még két kérdés.Nem késő 13 évesen elkezdeni?(Egyiket sem?)Tudok állásból hidat,hidat,cigánykereket és fejenállást is csinálni.Vagy szerintetek inkább folytassam az úszást?(De akkor koliba kell mennem az otthonomtól 1 órára levő faluba).Remélem értitek ezt az egészet.

Komoly válaszokat kérek.Köszi :)

2017. nov. 2. 18:49
 1/2 anonim válasza:

Szia:)

Szerintem azt csináld, amihez kedved van. Úszást is folytathatod, de lehet, hogy teterhedre lenne előbb utóbb a koli, vagy hiányozna az otthonod. Szerintem sose késő elkezdeni, szóval ha szeretnél rsg-zni akkor csináld azt. Próbáld ki, ha nem tetszik, akkor meg eldöntheted hogy mész e úszni.

2017. nov. 9. 16:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2017. nov. 10. 06:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!