A testépítőknek jó az állóképességük is? Azt is fejlesztik?
Figyelt kérdés
Ha van itt olyan,aki testépitő (nem kontár,vagy olyan aki nem "gyúr" ,hanem tisztességesen edz és étkezik ha nem is hivatásos testépitő) kérem őszintén válaszoljon. Letudna futni 10 km-t például?2010. máj. 30. 11:59
1/5 anonim válasza:
Én 10 km-t szerintem nem.
De mióta edzek lényegesebben jobban megy a futás!
2/5 Gyakor válasza:
Ezt így nem lehet megmondani, ennyire nem általánosíthatsz. Valaki végez olyan gyakorlatokat amivel az állóképességét is fejleszti, ez célszerű is, de vannak néhányan akik csak néha aeroboznak mellette. Testépítők közt is vannak eltérőek, ahogy minden más sportban is szerintem.
3/5 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék,nem akartam általánositani,csak tényleg nem tudom ,hogy ők hogy állnak ezzel,azért kérdeztem meg.
A sejtésem az volt,hogy jó az állóképességük is (mondjuk 10 km helyett irhattam volna 5-öt )
2010. máj. 30. 13:23
4/5 anonim válasza:
Ez nem állóképességi sport, ha azt fejlesztené egy testépítő, akkor nem érne el jó eredményeket, mivel az állóképességi edzések csökkentik az izomtömeget... Ettől függetlenül általánosságban szerintem elmondható, hogy az átlagembernél sokkal jobb az állóképességük. Egyébként meg azok akiknek a versenysúlya 100 kiló felett van, és szezonon kívül 120-130 kilóig felmennek, nem is volna nagyon tanácsos orrba-szájba futni.
5/5 anonim válasza:
Kondi egyérteéműen fejleszti az állóképességet. Régen 12 perc alatt 2500métert futottam kb most 3100m körül futottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!