Ez most valóban izom lehet? 2 hete még 78.3 kg voltam, most 81.3 (igaz már reggeliztem, de éhgyomorra is meglettem volna 80).
Augusztusban tértem vissza a kondizáshoz, maximális erőbedobással, figyelve a kajára. Valóban izmot szedtem volna fel? Sajnos a testzsírszázalékom nem tudom, hogyan megmérni :o
20F
Két hét alatt biztosan nem szedtél fel 2 kg izmot. A testzsírszázalékod meg tudod mérni egy erre alkalmas mérleggel, ami néhány ezer forint kiadást jelent, vagy használhatsz kalkulátort. Én ezt ajánlom, bár némi angol tudás szükséges hozzá:
" 2 hete még 78.3 kg voltam, most 81.3 (igaz már reggeliztem, de éhgyomorra is meglettem volna 80)."
Persze. hiszen köztudott, ha reggelizel, ~1.5 kg izom le föl ugrál.
A reggelit nem nézve < 2 kg, ennyit lazán ugrálhat a súlyod anélkül, hogy az izomtömeged vagy a zsírmennyiséged bármit is változna. Ez nem jelent semmit.
Lehet, hogy jött fel izom, de nyilván közel sem ilyen sok.
Bizonyára víz a súly zöme, de a salakanyag mennyisége is bekavarhatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!