Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Edzés mellet hízni?

Edzés mellet hízni?

Figyelt kérdés

3 hónapja járok gyógytesire magán órára. Nagyon erősek az edzések, 40 perc kő kemény erősítés és 15 perc specális pózos szorítások. Azóta 6 kgmal növekedett a súlyom. Ennyit nem izmosodhattam, akkor sem ha látszik hogy izmosodtam. Nem eszem többet mint azelőtt. Szóval mitől hízhattam ennyit ha nem nőttem egy cmt sem? Felmerülő kérdésekre válaszolok ha ennyi információ nem elég.

175/65/16/L

2017. okt. 14. 17:52
 1/6 Cortez70 ***** válasza:
Kalória pluszban tudsz hízni. Ferfiak tudnak havi kb 1 kg-ot izmosodni, eleinte. Nôknek max a fele megy. Víz, ch betöltődés es zsír ami rádment a keves izmon kívül.
2017. okt. 14. 18:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Ugyan annyit eszek mint előtte, vagy hogy érted a kalória pluszt?
2017. okt. 14. 18:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Illetve mi az h víz? Bevizesedtek az izmaim? Sajnos nagyon keveset iszom. Hogy lehet a felesleges víztől megszabadulni? Bocsi, nem vagyok annyira otthon ebben a témában.
2017. okt. 14. 18:07
 4/6 Cortez70 ***** válasza:
Az edzés miatt az izom tobb szénhidrátot kezd el tárolni es a szénhidrát (amit az izom tárol=glikogén)glikogén meg vizet köt meg. Ez nem gond, kell az energia termeléshez. A kalória plusz azt jelenti, hogy több kalória a beviteled, mint amit naponta felhasználsz.
2017. okt. 14. 18:17
 5/6 anonim ***** válasza:
16 évesen még fejlődésben vagy, változhat a súlyod.
2017. okt. 14. 22:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi
2017. okt. 16. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!