Mivel tehetném érdekesebbé az edzéseket?
Figyelt kérdés
Az a problemám, hogy elkezdek edzeni de nagon hamar megunom mert leülök TV-zni vagy zene vagy valamivel mindig kell foglalkoznom.Nem tudok csak az edzésre koncentrálni. Szerintem a fitnes DVD-k lekötnének de inkább tömegnövelést szeretnék. Valaki valami tippet? esetleg valami ötlet amivel érdekesebbé szórakoztatóbbá tehetném az edzéseket? Akik csak kioktatnának és annyit irnának hogy fegyelem STB. inkább ne irjanak köszi!:) csak a kérdésre válaszoljatok légyszi ne másra=)2010. máj. 29. 11:34
11/12 anonim válasza:
"Milyen szerről beszélsz???"
Ezekről:
"-Nekem ajánlottak egy szert ami felpörgeti az embert meg megdobja a kedvedet is, de most sajna nem tudom a nevét, de ha érdekel utánanézhetek."
"-gondolom nitrogén oxid termékre gondolsz mint a nitrix, hot blood, attack, stb
Ha otthon edzi magát nem nagyon fogja érezni... "
12/12 anonim válasza:
LOL!
Ez a hot blood, és egyáltalán semmi köze sincs a doppingszerekhez. Nem kell valamit csak élből azért elítélni mert nem tudod hogy micsoda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!