Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mivel tehetném érdekesebbé az...

Mivel tehetném érdekesebbé az edzéseket?

Figyelt kérdés
Az a problemám, hogy elkezdek edzeni de nagon hamar megunom mert leülök TV-zni vagy zene vagy valamivel mindig kell foglalkoznom.Nem tudok csak az edzésre koncentrálni. Szerintem a fitnes DVD-k lekötnének de inkább tömegnövelést szeretnék. Valaki valami tippet? esetleg valami ötlet amivel érdekesebbé szórakoztatóbbá tehetném az edzéseket? Akik csak kioktatnának és annyit irnának hogy fegyelem STB. inkább ne irjanak köszi!:) csak a kérdésre válaszoljatok légyszi ne másra=)
2010. máj. 29. 11:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Hát...én csak zenét szoktam hallgatni. :)

Az edzés persze, hogy nem valami szórakoztató, főleg az elején. De a formáért meg kell szenvedni.

Vagy egy edzőtárs kellene akivel tudsz beszélgetni. :)

2010. máj. 29. 11:43
 2/12 clint ***** válasza:
edzőterem...
2010. máj. 29. 11:54
 3/12 anonim ***** válasza:
Zenére kell edzeni, ütemesen :) És akár telefonon beszélgethetsz valakivel kihangosítón, vagy személyesen. Az edzőtársat én is ajánlom :)
2010. máj. 29. 11:59
 4/12 anonim ***** válasza:
Járj egy normális edzőterembe ahol max zene van, és mindeki az edzéssel foglalkozik.. akkor nem lesz kísértés
2010. máj. 29. 12:26
 5/12 A kérdező kommentje:
Az edzőtárs jó ötlet. Terembe nem szeretnék járni pénzszűke miatt. köszi az ötleteket:D
2010. máj. 29. 12:45
 6/12 anonim ***** válasza:

Az én edzésem kulcsa az, hogy nem ismerek senkit a konditerembe :D

Ha valaki jön akit ismerek akkor azzal csak a pofázás megy meg minden... Én intenziven edzek 20 perc és fullra kész az edzés, igy ér a legtöbbet. De ha jön valaki akkor sok a dumálás és 1 óra alatt se végzek xd

2010. máj. 29. 12:49
 7/12 anonim válasza:
Nekem ajánlottak egy szert ami felpörgeti az embert meg megdobja a kedvedet is, de most sajna nem tudom a nevét, de ha érdekel utánanézhetek.
2010. máj. 29. 13:34
 8/12 clint ***** válasza:

gondolom nitrogén oxid termékre gondolsz mint a nitrix, hot blood, attack, stb

Ha otthon edzi magát nem nagyon fogja érezni...

2010. máj. 29. 13:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Semmi értelme az ilyen szereknek. Nem véletlenül nem találhatóak meg a természetben...
2010. máj. 29. 21:02
 10/12 clint ***** válasza:

"Semmi értelme az ilyen szereknek. Nem véletlenül nem találhatóak meg a természetben..."

Milyen szerről beszélsz????

2010. máj. 29. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!