Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Közepesen nehéz fizikai munka...

Közepesen nehéz fizikai munka mennyire fogja megviselni a szervezetemet?

Figyelt kérdés

Most fogok kezdeni egy csomagfeldolgozónál, és eddig szinte csak szellemi munkát végeztem, így az izomzatom teljesen leépülhetett.

Mennyi idő lesz, amíg beleszokok?

Mennyire fogja megviselni a szervezetemet?

2017. okt. 10. 12:10
 1/4 Cortez70 ***** válasza:
Nem épülsz le. Kicsit több kaja menjen és annyi.
2017. okt. 10. 13:35
 2/4 anonim válasza:
Az ember sokkal több mindenre képes, mint gondolnád. Nem fog megártani, erősebb leszel tőle,testileg-lelkileg.
2017. okt. 10. 13:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Hacsak nem vagy különösen izomsorvadt vagy beteges, én nem aggódnék. Biztos érezni fogod, de belejössz és nem lesz vészes. Nyilván egyél rendesen és pihenj is, de ez mindig igaz. Sokat bír az ember.
2017. okt. 10. 13:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nem vagyok izomsorvadt, bikaerős vagyok, csak nagyon nagyon rövid ideig. Szóval ha nekifeszülök egy 200 kilós vasszekrénynek, arrébb tudom tolni, csak hamar kimerülök.
2017. okt. 10. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!