Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Távolugrasom hogyan fejlesszem?

Távolugrasom hogyan fejlesszem?

Figyelt kérdés
17,5 éves vagyok es olyan 5,5 6metert ugrok. De soha semmit sem sportoltam. Szeretnék komolyabban foglalkozni ezzel a sporttal, már évek óta szeretem ezt a sportot, csak sohasem gyakoroltam meg semmi.😃 Lusta voltam hozzá. Szerintetek lenne értelme elkezdeni ezt a sportot? Nemtudom mire elég ez az 5,5-6meter. YouTube on neztem vidiket hat a korosztalyom atlagban kb 7,20metert ugrik, ez elegge felette jar a 6m-nek.
2017. okt. 2. 06:39
 1/1 anonim válasza:

nekem máskor a helyből távolugrást sikerült fejlesztenem, hogy elkezdtem járni edzeni és ugye a lábedzés is a része volt az edzéstervnek

csináltam guggolást súllyal, kitörést, lábhajlító előről/hátulról és jó pár hónap alatt 30-40 cmel többet ugrottam anélkül, hogy gyakoroltam volna

Egyébként youtube-n akkor nézhetsz is valami edzéstervet távolugráshoz :)

2017. okt. 2. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!