Hogyan tudok megtanulni cigánykerekezni?
Szia!Én is régóta meg akarok tanulni cigánykerekezni,meg kézenállni is.
Auguszus közepén elkezdtem kézenállni,néztem angol oktatóvideókat,nyújtásokat,és hát olyan jól nem ment..Viszont mára már szépen megy:) igaz fal nélkül gyakoroltam végig (ami végulis nem tudom mennyire baj..)de szépen megy:)
Mivel unokahugom gimnasztikás,így van kitől tanulnom a cigánykereket..Neki olyan szépen megy:(
Nekem nem a legjobb...A fő baj az,hogy nem tartom távol a két lábam egymástól,elfordul a testem,így nem egyenes,nagyon erősen csapom le lábam,és fáj is a talpam emiatt:( ja,meg folyton be van hajlítva a lábam:(vagyos van amikor csak az egyik..
Szoval ezekre a dolgokra figyelj amiket leírtam,de egy aranymondás:fő a kitartás:)
Mivel rajtam van egy kevés felesleg,igy szerintem neked jobban fog menni..(vagyis ez csak egy megérzés..)
De ha van kedved írj egy privátot és valahogy küldök neked videókat,hogy nekem hogyan megy a kézenállás illetve a cigánykerekezés:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!