Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek így leadhatom azt...

Szerintetek így leadhatom azt a kis feleget? 13/l

Figyelt kérdés

Heti 4× úszok háromnegyed órát,és találtam egy jó 5 perces edzést (van benne plank, hasprés variációk, ilyesmik).ezt minden este megcsinálnám.

+kb. Ezt eszem minden nap:

Reggeli: általában semmi mert nincs időm reggelizni😂

Tízórai: 1 szendvics

Ebéd: suli menza

Uzsi:vmi gyümölcs (legtöbbször alma vagy banán)

Vacsora: mindig más. Van amikor szendvics van amikor zabkása (igen, zabkása😂). De mostanában szoktam csinálni banánturmixot.

Szerintetek min kéne változtatnom? Ill. így leadhatom azt a kis zsírt a hasamró?

Előre is köszi a válaszokat!

2017. szept. 15. 21:27
 1/5 A kérdező kommentje:
*Felesleget
2017. szept. 15. 23:45
 2/5 Cortez70 ***** válasza:
Nincs olyan, hogy csak hasrol fogysz. Nincs helyi zsírégetés. Nem lehet irányítani gyakorlatokkal sem, hogy honnan fogyj. Genetika, hogy ki honnan milyen ütemben tud leadni zsírt. Majd lemegy onnan is előbb utóbb ahonnan gondolod, de olyan nincs hogy csak hasrol fogysz. Ha kalória mínuszban vagy az edzés és kaja miatt akkor fogysz.
2017. szept. 16. 06:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Jó, értem. Szval ezzel a módszerrel le tudnék fogyni? Akkor Nem csak hasról, úgy mindenhonnan :D
2017. szept. 16. 08:37
 4/5 Cortez70 ***** válasza:
Mindenhonnan igen.
2017. szept. 16. 08:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ😇
2017. szept. 16. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!