Csak futással leadhatom ezt a keveset? [KÉPek] (szerintem nem sok felesleg van rajtam)
Arra gondoltam hogy napi 30-40percet kocognék, ki is bírnám kényelmes tempóban stb stb amiket itt olvastam. Fehérje fogyasztásommal nincs gond, sok csirkemellet meg zöldséget és egyéb nem "szemét" kajákat eszem naponta. Szeretném ezt a keveset leadni, hogy magabiztosabb lehessek, és hogy alapból is "kockás" legyen a hasam. Egy bizonyos testzsír% alatt kezd el látszódni azt tudom (azt hiszem 10[?]) és addig le szeretném adni minimum, haspréseket is sokat bírok csinálni és izomlázam sincs másnap. Elég sportos alkat vagyok (szerintem) és szeretek is sportolni. Na a lényeg, hogy napi 30-40perc futással (3x egy héten kb) meg a pihenőnapokon (3x ezt is) csinálnék 2-300 hasprést és úgy eszem ahogy írtam, akkor ezt a keveset sikerülhet leadnom?
Ha lehúzom 6látszik, ha feszítem csak akkor kb 4 a 8ból.
Az első két képen nem feszítem a hasamat, bocsi a képek minőségéért, webkamerával tudtam csak csinálni.
f/15
A mozgás mindenképp jót tesz, de tulzásba se kell vinni. Önmagában szerintem nem nagyon fogyaszt, van egy ősi mondás: "Edd a felét!" , ez biztosan beválik.
Amúgy meg vannak problémás helyek, ahonnan szinte lehetetlen lefogyni. Ott csak a plasztikai sebész tud segíteni
köszi a válaszokat.
Sajna külföldi vagyok így nem tudok Érden futni :) (de örülök hogy lenne futótársam:D)
56kg vagyok meg 167cm körül talán (magasságra nem tudok pontos adatot adni)
valami izmom szerintem azért csak van a hasamon...
és utolsó: miből gondolod h félig álló f@rokkal fényképezkedtem?xd éppen nyugodt volt a kicsikém.
utolsó: akkor te még nem láttál élőbe álló bránert:D
mert ahogy megnézem az övé tényleg nem áll:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!