A (nem nagy) mellel rockyzhatok?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy értelmetlennek hangzik, de engem alapból is nagyon zavar a mellem, ami nem nagy, mert durván 75/A-s. De ettől függetlenül még ez is "ugrál", ha pl. futok. De a kérdés az, hogy hétfőn megyek először akrobatikus rockyzni és mivel az egy elég ugrálos sport, azon aggódok, hogy ez nem lesz...furi? Vagy nem tudom. Engem személy szerint idegesít tesin is futás közben. És igen, tudom, hogy ez természetes dolog meg ilyenek, de én most emiatt tényleg félek. Mivan ha a többi lánynak táncon nem is lesz nagyjából melle? Légyszi írjátok meg a véleményetek vagy bármit, ami segíthet. Előre is köszönöm.2017. szept. 9. 23:02
1/4 anonim válasza:
Az a velemenyem hogy vegyel egy jo sportmelltsrtot, azt arra tslaltsk ki hogy ne ugraljon. Nekem a nike bevalt, de az eleg draga, van olcsobb is, de azokrol nem tudok tspsdztalatot mondani.
2/4 anonim válasza:
A Hervisben vagy a Decathlonban is van olcsóbb árkategóriás sportmelltartó (2-4 ezer). De a H&M-nek és New Yorker-nek is van sport részlege. Ott is találsz pár ezerért.
3/4 anonim válasza:
Én a h&mben vettem egy nagyon jó sportmelltartót, ami még az én méretemnél (75D) is jól tart. Ettől függetlenül még fog kicsit mozogni, de azt meg lehet szokni. Gondolj arra, hogy ez kívülről egyáltalán nem feltűnő, csak te érzed.
4/4 anonim válasza:
Én 10 éve akrobatikus rockyzok, és nincs vele baj, ugyan ez az én mellméretem is. Kicsit zavaró, de lehetne ennél rosszabb is nyugi. :) vágj bele a dologba nyugodtan szerintem, szeretni fogod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!