Miért ne bírnák?
De azért nem mindegy, milyen jóga és mennyire kövér, plusz mennyire szokott hozzá az aktivitáshoz.
Mert van kövér, aki sokat menni se tud, én nem voltam sportos, de sétáim mindig voltak. Kövéren 30 km-es teljesítménytúrákra jártam a hegyekbe, ami persze nem nagy táv, de az átlagembernek valamiért az szokott lenni. Nulla problémát jelentett a feleslegem, igaz, az mindössze 30 kiló volt.
100 kiló plusszal, esetleg az emiatti betegséggel egészen más a helyzet.
van sokfajta edző és edzés.
ha normálisra mész,az meg fog gyötörni.
főleg ha van egy kis magas vérnyomásod,vagy fejletlen a kardiód,akkor a föl-le testhelyzeteket nagyon ájulás közeli állapotba hozhatnak.
a statikus tartások nagy részével is valószínűleg spórolnod kell az elején hogy végig bírd az edzést.
ha viszont alibi mamis edzésre mész azt valószínűleg lazán bírni fogod.
esetleg arra figyelj,hogy jóga edzésen nem divat kimutatni a fáradságot,vagy a szenvedést,tartsd magadban és ha nem bírod akkor se hagyd el a termet,mert az cink.
Nem magas a vérnyomásom, szinte tökéletes
Szerintem ez nem ilyen mamis könnyű csoport lenne, mert egyetemen lenne és nálam sokkal fittebbek lesznek ott
Végül úgy döntöttem hogy úszni megyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!