Miért fájhat a talpam az új cipőben?
Én adnék esélyt neki. Lehet, hogy szokatlan a lábadnak a cipő. Próbáld meg azt, hogy nap közben is felveszed egy kicsit.
Másrészt: a két lábad azonos méretű? Mert előfordulhat az is, hogy az egyikre pont jó, a másikra kicsit nagy/kicsi a cipő. Az természetes, ha van egy fél szám eltérés a két lábad között.
Szerintem amúgy nem veszik vissza, de persze egy próbát megér.
Egyszeri használat nem sokat mutat meg. Tényleg.
Az én utcai cipőim például újonnan mindig feltörik a sarkam (bár azért újabban inkább fokozatosan szoktatom magam az új cipőhöz). Ez szívás, viszont utána nagyon kényelmesek. Ha az első kényelmetlenség miatt hagytam volna a csudába őket, akkor nem lettek volna olyan kényelmes cipőim.
Én még mindig azt mondom, próbáld meg a fokozatos szoktatást.
Vagy, esetleg próbálj meg talpbetétet tenni a cipőbe. Egy jó minőségű lúdtalpbetét például csodát tehet (feltéve, hogy van ilyen irányú problémád). Vagy egy zselés/emlékező habos sportbetét.
Azt is megpróbálhatod, hogy megnézed a többi hasonló cipőt, hogy esetleg nem lehet-e gyártási/anyaghibás a tiéd. Ilyesmi is előfordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!