Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a tájfutásró...

Mi a véleményetek a tájfutásról, vagy esetleg az ultrafutásról?

Figyelt kérdés
Most olvastam egy cikket hogy 3 ultrafutó végigfutotta az országos kéktúrát, és nagyon elkezdett vonzani a dolog, hogy hegyekre, csúcsokra, erdőkön át fussak. Szerintetek ez kellően kikapcsolja az embert?

2017. szept. 1. 17:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A tájékozódási futás szerintem egy nagyon jó sport. Szabadban, jó levegőn, szép természeti környezetben vannak az edzések és a versenyek. Egyszerre fizikai és szellemi sport is a tájékozódás miatt. Nem véletlen, hogy akik ezt a sportot űzik, sokan a sporton kívül is jelentős eredményeket értek el. A tájékozódási ismeretek máshol is jól jönnek. A korosztályos értékelés miatt kortalan sport, gyakran a család több generációja indul ugyanazon a versenyen, mindenki a maga kategóriájában.
2017. szept. 2. 07:41
 2/4 anonim ***** válasza:
88%
A tàjfutàs és az ultrafutàs két különàlló dolog. Szerintem te terepfutàsra gondoltàl, nem?
2017. szept. 2. 08:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A tájfutás nekem nagyon bejött (nem pont a hegyek és a csúcsok, de az erdők igen); és engem kellően kikapcsol.

A terepfutás is klassz lehet, de nekem hiányoznék a térkép a kezemből :-)

Az ultrafutáshoz nem tudok hozzászólni, jó eséllyel kidőlnék néhány óra alatt. Persze ha te kellően edzett vagy hozzá, akkor hajrá!

Kívánom, hogy sok örömöd legyen abban, amelyiket választod!

2017. szept. 16. 20:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :) Nem vagyok kellően edzett, de pont ez a lényeg hogy valamelyikre ráeddzek :)
2017. szept. 17. 21:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!