Most akkor tényleg nem szabad heti 1 alkalomnál többször 1 izomra edzeni?
Hát nemfog nőni, túledzed, és nem fog nőni egy idő után!
Heti 1 alkalom egy izomcsoportra bőőőőőven elég hidd el!
Hétfő: mell
Kedd: hát
Szerda:pihenő
Csütörtök: Kar (bicepsz-tricepsz)
Péntek: váll
Szombat: láb
Variáld, de heti 1 edzés elég egy izomcsoportra az a lényeg!
Nem járok konditerembe de hétfő szerda thai box edzés
kedd-csütörtök otthon edzek fekvőtámasz,felülés,vállvonogatás,oldalemelés,tárogatás,vállból
nyomás,fej fölő emelés,1kezes bicepszből vagy 8 sorozat többféle képpen 12 ismétléssel,evezés döntött törzsel.Kb ezeket a gyakorlatokat végzem 1-2 gyakorlattal kiegészítve body builder oldalról!
Péntek-szombat pihi és Vasárnap megyek erdőbe húzózkodni,tolózkodni,fekvőzni meg ilyeneket csinálni és
futni
Nem vettem észre hogy túledzeném magam már izomlázam se nagyon van és fejlődtem is valamennyit 1 hónap alatt!
Egy eszés alatt csak 1 izomcsoportot dolgoztass ha az nagy. mint a mell, hát, láb
a kis izomcsoportokat lehet a nagyok melett is ha energikus vagy
Nos:
Nekem úgy tűnik, hogy vagy genetikai csoda vagy, e mellé kokszolsz, vagy nem elég nagyok a súlyok, amit használsz. Ez borzasztó sok edzésnek tűnik, de innen messziről inkább úgy látom, hogy kicsi súlyokat használsz, legalábbis a te erődhöz képest.
Egy átlag testépítő egy nagyobb izmát (hát, mell)heti egyszer, összesen 10-16 szériával, 6-10 ismétléssel edzi, a bicepszet 6-10 szériával, a vállat (oldalemelés, vállból nyomás, előre emelés, döntött törzsű oldalemelés) is 12 szériával edzik, tricepszet 4-8 szériával dolgoztatják. És izmosodnak.
Nálam így néz ki:
hétfő: mell 9 széria, tricepsz 4 széria
kedd: felhúzás 4 széria, bicepsz 7 széria
csütörtök: hát 16 széria
péntek: guggolás 4 széria, váll 16 széria.
6-10 ismétléssel. Egy éve csinálom, lassan izmosodok, és erősödök.
Egyszer már volt ilyen és főleg akkor éreztem fájdalmat ha feszítettem vagy erőltettem hirtelen beleszúrt
De elmúlt :O akkor megjavult?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!