Mindennapi jóga ártalmas lehet?
a jóga csak egy divat tespedés.
Ha ez is fáj, akkor nagyon gyenge lehetsz.
Edzeni kéne ...
#1 Te egy idióta vagy, aki valószínűleg semmit nem ért az egészhez... Én nagyon sokat erősödtem és nyúltam a jógától.
Kedves kérdező, akkor lehet csak ártalmas, ha a nyújtásokkal nem vigyázol (fő a fokozatosság) és beleerőlteted magad olyan pózokba, amire még nem áll készen a tested
Ja és ami a fájdalmat illeti: az elején normális, de hankét hétnél tovább tart, pihenj amíg el nem múlik, aztán fokozatosan, naponta emelve újrakezdheted a gyakorlatokat. Ha megint fáj keress fel orvost.
Egyébként kezdőként javaslom, hogy YouTube videók után csinálj gyakorlatokat, ott van pl a Yoga with Adrienne csatorna, de legjobb az lenne, ha elmennél egy hivatalos jógaórára nehány alkalommal. Aztán itt is vannak jó gyakorlatok: [link] ha tudsz angolul/németül (a nyelvet át tudod állítani), leírja, melyik asanát hogyan formáld és meddig tartsd ki, valamint be vannak osztva nehézség szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!