Versenyszerű sport mellett lehetséges kitűnő tanulónak lenni?
Figyelt kérdés
Most kezdtem kézizni (igen tudom jó későn) , emellett azért szeretném tartani a kitűnő átlagomat. Kéttannyelvű gimiben tanulok most leszek 9.-es , eddig 0.-os voltam, és H-P-ig minden nap 1,5 óra edzés hétvégén meg meccs lesz. Akik hasonlóan sportolnak és jó tanulók, hogy bírjátok, hogyan osztjátok be az időtöket. Csak akkor folytathatom ha nem megy a tanulás rovására, viszont nagyon szeretem ezt a sportot. :( 16L2017. aug. 17. 22:49
1/4 anonim válasza:
Általában akik rendszeresen végeznek valamit tanulás mellett, jobban be tudják osztani az idejüket, mert kevesebb van. Meg kell tanulni menedzselni a dolgot és ennyi. Mindenkinél egyedi, szóval nincs általános recept.
2/4 anonim válasza:
Milyen céljaid vannak a sporttal? Ha szereted, de nem szeretnél felnőttként is ezzel foglalkozni, akkor én nem mindennap járnék edzésre. Így is tartható a kitűnő (nehezen), de nem jutna majd sok időd a barátaidra, nem lenne szabadidőd. Kevésbé lehetsz még "gyerek". Szerintem gondold át.
3/4 anonim válasza:
Ő, a sportolók jobban teljesítenek.
4/4 anonim válasza:
Őszintén? Nem sok jóval kecsegtetlek. Abban a korban vagy, amikor a haverok buli és a fanta, lassan előrébb való lesz minden másnál. persze mindig vannak kivételek, lehet pont te leszel az. Szóval hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!