Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit tudnek a dupla fenekem ellen?

Mit tudnek a dupla fenekem ellen?

Figyelt kérdés

Sportoltam rendszresen 3 honapig, fenek gyakorlatokat is vegeztem, de nem lett nagy merteku valtozas;(

[link]

2017. aug. 11. 16:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez a kép semmit nem ér. Ha a feneked akarod mutatni, akkor legalább a derekadig fel és a térdedig mutasd.

Hogy legyen mihez viszonyitani , arányitani.

Igy semmi.

2017. aug. 11. 17:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Elöször is fogynod kellene valamennyit és megfelelö - egész testre - gyakorlatokat végezni.
2017. aug. 11. 17:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Túl közeli a kép.Ebből nem derül ki hogy skinnyfat vagy e,vagy pedig csak simán hájas.De az edzésed-étrended nem működött,úgyhogy más kell annyi biztos.
2017. aug. 11. 22:26
 4/7 anonim ***** válasza:

Mit jelent a 3 hónapig fenék gyakorlatok?

Valamelyik celeb DVD-je, vagy női magazinos "napi 2x5 perc, és olyan feneke lesz, mint egy topmodellnek" gyakorlatok?

Ezek kb arra szoktak elegendőek lenni, hogy az ember egy kicsit megizzadjon, ha előtte semmit nem sportolt, és megnyugtassa a lelkiismeretét, hogy "de én mindent megtettem"

2017. aug. 12. 07:21
 5/7 A kérdező kommentje:
172 cm magas vagyok, és 57 kiló
2017. aug. 19. 22:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Az akkor skinnyfat.Van a témáról rengeteg cikk,vagy akár itt is beírhatod a keresőbe.A lényeg hogy van rá megoldás.
2017. aug. 19. 23:34
 7/7 anonim válasza:

Ez szerintem eltüntethető lenne guggolásokkal, legalábbis én sokat izmosodtam "hátulról", mióta csinálgatom, pedig annyira nem is komolyan teszem. Bár, én úgy vettem észre, könnyebben izmosodom, és hájréteg sincs rajtam, tehát egyből meg is látszik az izom.

Egyébként nem bántásból, de ha nem vagy a fenekeddel megelégedve, miért hordasz ilyen nadrágot?

2017. aug. 30. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!