Mit tudnek a dupla fenekem ellen?
Sportoltam rendszresen 3 honapig, fenek gyakorlatokat is vegeztem, de nem lett nagy merteku valtozas;(
Ez a kép semmit nem ér. Ha a feneked akarod mutatni, akkor legalább a derekadig fel és a térdedig mutasd.
Hogy legyen mihez viszonyitani , arányitani.
Igy semmi.
Mit jelent a 3 hónapig fenék gyakorlatok?
Valamelyik celeb DVD-je, vagy női magazinos "napi 2x5 perc, és olyan feneke lesz, mint egy topmodellnek" gyakorlatok?
Ezek kb arra szoktak elegendőek lenni, hogy az ember egy kicsit megizzadjon, ha előtte semmit nem sportolt, és megnyugtassa a lelkiismeretét, hogy "de én mindent megtettem"
Ez szerintem eltüntethető lenne guggolásokkal, legalábbis én sokat izmosodtam "hátulról", mióta csinálgatom, pedig annyira nem is komolyan teszem. Bár, én úgy vettem észre, könnyebben izmosodom, és hájréteg sincs rajtam, tehát egyből meg is látszik az izom.
Egyébként nem bántásból, de ha nem vagy a fenekeddel megelégedve, miért hordasz ilyen nadrágot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!