Milyen edzést ajánlanátok vékony lánynak?
Figyelt kérdés
Alapvetően elég vékony vagyok, sokáig sportoltam, így van rajtam egy kis izom is, de szeretném formálni az alakomat. Tudom, hogy erre a súlyzós edzés lenne a legjobb, de ez hátam miatt nem igazán lenne kivitelezhető (gerincferdülésem volt és az orvos azt javasolta, hogy kerüljem a súlyemelést). Mik azok az edzések, amik nem még formálják az alakot, de nem fogyasztanak?
19/l
2017. aug. 1. 15:29
1/2 A kérdező kommentje:
*amik formálják az alakot, bocsánat, elírtam
2017. aug. 1. 15:31
2/2 anonim válasza:
enyhébb gerincferdüléssel is végezhetsz súlyzóst edzést.
annyira kell figyelned,hogy ne terheld magad egyoldalasan,csak egyenletesen és edzés végén csinálj egy pár perces gerincnyújtó tornát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!