Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehet hogy meg tudnám csinálni...

Lehet hogy meg tudnám csinálni a spárgát? 13/L

Figyelt kérdés
Szoval az a helyzet, hogy nagyon szeretném megcsinálni a spárgát, de sehogy se megy. Fáj a lábam tőle, (tudom hogy mindenkninek fáj tőle de ez nem olyan) és egyszerűen nem nyúlik. Valószínűleg örököltem, mert apum családja sem volt hajlékony, és én pedig gyerekkoromban nem igazán nyújtottam. Szerintetek próbáljam még vagy hagyjam? Előre is köszi a választ!

2017. júl. 27. 13:08
 1/9 What to eat ***** válasza:
Minden elérhető gyakorlással, és lehet megtudod. :) Itt még jobban képbe jön a fokozatosság elve, elvégre nagyfokú hajlékonyság kell. Ne akard elsőre elérni a spárga testhelyzetet, légy türelmes, így tudod csak biztonságosan megcsinálni és jönni fognak az eredmények. Konkrétumokat nem lehet mondani hogyan csináld nem igazán vannak rávezető gyakorlatok, hiszen a rávezető gyakorlat maga az, hogy próbálod minél lentebb helyezni közben nyújtás segíthet.
2017. júl. 27. 13:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ, és hát igen, nem vagyok kitartó, elég szomorú vagyok amiatt nem tudom meg, de azért próbálkozok :)
2017. júl. 27. 13:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Dehogynem vannak ravezeto gyakorlatok(bemelegites). Spargahoz az kell, hogy a csipő koruli izmok lazak legyenek.
2017. júl. 27. 13:25
 4/9 Andizsuzsi ***** válasza:
30%

Kitartás nélkül nem fogod megcsinálni. Ha elszánt vagy(lennél), akkor igen.

Itt találsz hozzá segítséget, ha elég fontos lesz ahhoz, hogy komolyan gondold. [link]

2017. júl. 27. 13:33
 5/9 anonim válasza:

Siman menni fog, ha nyujtasz es gyakorolsz ra sokat. En akrobatikus rock and rolloztam 4 even at, es siman lement a sparga 1. evem utan, pedig az en csaladom se valami hajlekony.

Minden kitartas kerdese :)

2017. júl. 27. 13:33
 6/9 anonim válasza:
én is idén keztem ma már úgy is meg tudom csinálni hogyha az első lábamnál egy szék van sok sikert 13/L
2017. júl. 27. 14:14
 7/9 anonim válasza:

6. vagyok én ezeket szoktam

elösször terpeszben leülsz kb 90fokban aztán spiccelj úgy könnyeb majd hajol rá az egyik majd a másik lábadra ezután hajol középre is. zárd össze a két lábad arra is hajolgass majd feküdj le az oldaladra és úgy hogy mind a kettő lábad nyújtva van próbált meg megrúgni a fejed. ezután pedig a hátadra feküdj és így is minél tovább próbáld emelni (a kezeddel is segíthecc úgy próbáld hogy a homlokodhoz érjen a lábad). csinálj úgy mintha le akarnád nyomni a spárgát ( egyik láb elöl nyújtva és a másikon térdelj ) és így a kezedet támaszd le és hajlícsd be (dőlj rá a jújtott lábadta aztán próbáld megcsinálni ezt több nap ismételd még meg nem lesz (ez nekem kb 30-60 perc) sok sikert 🙂

2017. júl. 27. 14:25
 8/9 anonim ***** válasza:
38%

nekem 2,5 ev kokemeny nyujtas utan sem ment le. mindig volt egy 10cm.

de ez genetika. erdemes megprobalni.

esetleg meg bordasfalnal lehet nyujtani.

2017. júl. 27. 16:46
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat:)
2017. júl. 28. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!