Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mitől remeg a testem jóga...

Mitől remeg a testem jóga edzés után?

Figyelt kérdés
Még most kezdtem el jógázni,és edzések után remeg a lábam,kezem. De ez mitől van?

2017. júl. 26. 09:56
 1/6 anonim ***** válasza:
5%

Edzés???

Fura a jóga mellé ez a szó. Csak simán jógázás. Melyik fajtájára jársz?

Elképzelhető különben a remegés, főleg, ha egyébként kötöttek az ízületeid. Idővel minden inad kilazul.

2017. júl. 26. 10:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Jóga nem edzés? XD Hol élsz te? Próbáltál te már egyáltalán végig csinálni egy jógaórát? Pl. dinamikus jógát vagy gerincjógát? Attól, hogy nem futkározol össze-vissza, vagy emelgetsz súlyokat, attól még az izmaidat ugyanúgy használod, sőt még jobban is
2017. júl. 26. 10:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen,képzeld el,hogy járok jóga órákra,de itthon is szoktam. Kondizni nem szoktam. Félreértettél. Én a jógára értettem az edzést.
2017. júl. 26. 10:45
 4/6 anonim ***** válasza:
megterhelés miatt , elfog múlni. A leesett vécukorszint is lehet az oka, azért a jóga is komoly izommunka lehet.
2017. júl. 26. 11:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Félreértés ne essék, én is jógázom, nem tudnék már enélkül élni. Mentálisan is megváltoztatja az ember, nyugalomra ösztökél.

De én az edzés alatt modern testmozgásra asszociálok, a jóga pedig nemcsak testmozgás, az egy teljesen más szemlélet, nem beszélve a végén a meditációról.

Nekem a kétórás jóga abszolút nem egyenlő egy kétórás stepaerobiccal, vagy éppen spinning edzéssel. Mert teljesen más a kettő.

1. voltam.

2017. júl. 26. 12:56
 6/6 anonim ***** válasza:
pedig lehet ám ez is annyira kemény,.
2017. júl. 26. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!