Hogyan tudom gyorsabban elmulasztani az izomlázat?
Figyelt kérdés
2017. jan. 4. 18:20
1/9 anonim válasza:
Ha megdolgoztatod az izomlázas izomcsoportot. Jó keményen.
2/9 anonim válasza:
Ha futástól..stb tol van akkor nyjts, ha nyujtástol pedig fuss..stb :D
3/9 anonim válasza:
Fura de én meg pont azt hallottam, hogy ha annyira izomlázas valaki, hogy szinte korlátozza a mozgásban, akkor nem szabad keményen megdolgoztatni az izmokat,mert roncsolódnak.
4/9 A kérdező kommentje:
Csak 3 napja kezdtem el tornázni,ès igaz hogy a feladatok egyre könyebben mennek,de az izomláz egyre roszabb
2017. jan. 4. 19:35
6/9 anonim válasza:
Egész nap kegyetlen izomlázam volt, mint még soha :D most léptem ki a kádból, amibe előzőleg meleg vizet engedtem, és úgy látszik, hogy használt
7/9 anonim válasza:
"Ha megdolgoztatod az izomlázas izomcsoportot. Jó keményen."
Igen! Ez nagyon jó ötlet! Nagyapám is mindig ezt mondta... Kár, hogy a sporttudomány már vagy 15 éve túllépett ezen, és tudjuk, hogy pont ez az ártalmas.
8/9 anonim válasza:
De az izomláz a tejsavó felhalmozódástól van nem? Akkor azt el kell tüntetni, amihez mozogni kell hogy elégesd. Javítsatok ki ha rosszul tudom/tanultam. 1es vagyok
9/9 anonim válasza:
Egy laza, nen intenzív mozgás az segít(het), de keményen megdolgoztatni az izmot, az árthat. Én ezt hallottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!