Mit tegyek hogy keményebb jobb legyek?
Figyelt kérdés
185 centi vagyok 62 kiló üres hassal. Próbáltam már étrendet hogy nehezebb erősebb de nem jött rám semmi csak wc-ztem naponta 4x-5x. 85 Kiló körül szeretnék lenni mert akkor tudnék jó erőset ütni megvédeni magam szinte bárki ellen gondolkoztam kokszban is de nem tudnám szúrni magam e mellett maximum külföldről tudnék rendelni ami lehet nem is az aminek mondják. Egyébként jártam küzdősportra kicsit meg tanultam verekedni de igazából a magasságom és a súlyom kevés ahoz hogy nyerő legyek. mit tudnék tenni? 18 éves vagyok.2017. júl. 22. 17:22
1/2 anonim válasza:
Három dolog kell hozzá.Meg kell tanulnod kalóriát számolni.El kell kezdened és be kell tartanod egy tömegnövelő étrendet kezdésként napi 3000 kalória.Rendszeresen edzened kell konditeremben 3 napos teljes test edzésterv alapján.Ezeket betartva az első évben felszedhetsz kb 12 kilót mindenféle koksz nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!