Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Edzés után mit egyek? Nem...

Edzés után mit egyek? Nem találok annyira jó ételeket a neten, mindenhol mást írnak.

Figyelt kérdés

Elkezdtem mozogni, és az étkezésekre is odafigyelek.

Csak azt nem tudom hogy mit egyek edzés után. Eddig egy főt tojást ettem, uborkával, néha szalámit és sajtot is mellé. De már unom azt, nem bírom megenni.

Ma ittam egy kis tejet is, egy kiskanál nesqik kakaoporral.( Ami nagyon nagy csoda, mert nem rajongok értük, főleg nem a tejert) Szerintetek az nagyon rossz volt? Ki mit szokott enni? Pár "diétás" ételt tudna valaki írni amit a nap folyamán is ehetek? Vagyis inkább egészségest, nem dietast.

2017. júl. 20. 23:41
 1/10 anonim ***** válasza:

Igen, nagyon rossz volt. A nesquik, ami nem érdemli meg a nagybetűt szerintem sem, nem kakaópor, az alig van benne, inkább cukor és aroma. Borzalmas. A tej sem nyerő, ha már itt tartunk, de persze te veheted lazábban a dolgokat, a te életed. Csak nesquikot ne.

1 főtt tojás? Ha nem tudsz közvetlenül edzés után enni, nem baj, messze a napi összbevitel számít a legtöbbet. Később, 1-2 óra múlva sem eszel? 1 főtt tojás semmi se, amúgy remek étel.

Minden étel diétás valamilyen étrendben. Makróid vannak? Mit eszel, mennyit, mikor edzel, mikor eszel?

Én kb. azt eszem, amit te, edzés után, szorozva nyolccal s hozzáadva ezt-azt, de mivel mások vagyunk, ez nem számít semmit.

Rendesen kell enned, szálkásításkor is, tömegeléskor pedig még többletben is. Pl. hús, sajt, túró, esetleg sajt, ha befér a zsír, zöldség, gabona, némi olajos mag, kis gyümölcs... Legyenek jó makróid, számolj, tervezz, kísérletezz, tartsd be.

2017. júl. 21. 00:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha az edzés utáni fél-egy órára gondolsz, akkor túró.
2017. júl. 21. 01:00
 3/10 Cortez70 ***** válasza:
100%
Fehérje és összetett ch menjen. Fehérje: húsok, tojás, turo, protein tapkieg. Ch: zab, rizs, tk kenyér, bulgur, kuszkusz, köles, tk teszta, rozsos abonett, zöldségek, stb... szóval ezekből megy valami. Amúgy az egész napi össz kajabevitel számít nem csak az edzés utáni.
2017. júl. 21. 04:31
 4/10 anonim ***** válasza:

Engem itt megköveznek mivel még mindig azt mondom ami 2-3éve varázsütésre ment ki a "divatból"

Testsúlykg*0.3gramm dextroz + víz.

2017. júl. 21. 06:51
 5/10 Cortez70 ***** válasza:
100%
Nem kell cukor sosem. Régen ez ment, de nem ártana fejlődni a gondolkodásban is.
2017. júl. 21. 07:30
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Tudnátok írni pár olyan ételt amit meglehetne enni? Nagyon kezdő vagyok még, és hiába olvasgatok utána, sok helyen különböző dolgot írnak. Így elsején tudom dönteni teljesen hogy melyik a jobb. Vagy egy oldalt tudnátok ajánlani amit segítene?

Amúgy nagyon aranyosak vagytok hogy így valaszoltatok, nem erre számítottam. De olyan jó kellemesen csalodni! Köszi mégegyszer, főleg az elsőnek! 😘

2017. júl. 21. 07:44
 7/10 Cortez70 ***** válasza:
100%
Írtam miket egyel. Húst rizzsel zöldséggel, tojást tk kenyérrel, túrót pl kenyérrel vagy abonettel, tészta hússal, stb.
2017. júl. 21. 07:48
 8/10 anonim ***** válasza:
66%
Dextróznál tisztább energiaforrás nincs.. egy egészséges szervezetnek meg abból, hogy heti 3*megdobod hírtelen az inzulinszintjét, pont semmi baja nem lessz...
2017. júl. 21. 08:07
 9/10 Cortez70 ***** válasza:
100%
Cukorbeteg lehet idővel és ha van hajlam rá. Kár kockáztatni, ha van jobb megoldás.
2017. júl. 21. 08:14
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!😘
2017. júl. 28. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!