Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen küzdő sportot ajánlanátok?

Milyen küzdő sportot ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Milyen küzdő sportot ajánlanátok egy 15 éves lánynak? Szeretnék megtanulni "harcolni" és valami olyan pörgős küzdő sportra járni amitől erősebb leszek illetve ahol ki tudom engedni a gőzt... tudnátok ilyet mondani? Ha lehetséges akkor olyanokat ahol nem nagyon magas a sérülés veszély! Kérlek írjatok tapasztalatokat, helyszíneket, iskolákat, mindent! Budapesten lakom.

Illetve szerintetek jelent valami kis előnyt hogy 3 évig vívtam? Elore is koszi minden választ! Nagyon sokat s3gitenétek! Tetmészetesen mennek a zöld pacsik!!!!🙂

2017. júl. 17. 14:07
 1/5 anonim válasza:
Krav maga, muay thai, kickbox, box .
2017. júl. 17. 14:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Thai Box, Savate, Taekwondoo, Kick Box, Box, Kempo, Hung-Gar.

A vívástól meg lehet jobbak a reflexeid, mint az átlag embernek. Ennyi előnyt adhatott, illetve talán még gyorsabban tudsz szurkálni, ami nem hátrány, valamint lehet erősebb a csuklód, amit a Hung-Garban valamennyire ki tudnál használni.

2017. júl. 17. 16:33
 3/5 anonim ***** válasza:
81%

3 év vívás jelenthet előnyt,igen.

kialakulhatott egy remek ritmus érzéked,stratégiai érzéked,és remek állóképességed.

ökölvívó vagy kickbox edzésen tudnád ezeket elég jól kamatoztatni.

2017. júl. 17. 17:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Korbács, ezen képességeket, amiket írtál nem csak Boxon, vagy Kick Boxon tudja kamatoztatni, hanem MINDEN harci stílusban! Mivel ezen tulajdonságok kellenek minden stílushoz!
2017. júl. 17. 18:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem meg escrima v. kali (a vívó múltad alapján)
2017. szept. 2. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!