Habár általában elfogult vagyok mindennel, ami magyar, a vizes vb megnyitója nekem óriási csalódás. Csak én vagyok így vele?
Négy milliárd-ért legalább negyven Kórházat lehetett volna
felújítani. Nemrég például a Szigetvári Kórház /1,2 milliárd/ a kapott pénzből még új CT-is és nem halnak meg hiánya miatt mint a minapi Ajkai esemény.
Igaz e pénzből jutott kiskirályunk és csatlósai zsebébe bőven.
Könyörgöm, ne gyertek már az egészségüggyel!
Magyarországnak az a legnagyobb baja (a non-stop elégedetlenkedést leszámítva), hogy el van öregedve a korfánk. Kevés eg.bizt. járulékot fizetünk, de még pontosabb, ha azt írom, hogy KEVESEN fizetünk eg.bizt. járulékot. Az egész állami vagyont bele lehetne tolni az egészségügybe. Persze akkor másra nem lenne pénz, ráadásul pár év múlva ugyanakkora lenne a baj, mert a fenntartás az állampolgárok részéről nem biztosított.
Egyébként a megnyitó szerintem meglehetősen jól sikerült. Nem volt hibátlan, de szerintem embere válogatja, hogy kinek mennyire állt össze fejben a koncepció. Az Anna-bálhoz nyilván a füredi vezetés ragaszkodott, a szervezők így próbálták meg belekovácsolni... Én jónak tartottam annyira, hogy fennmaradjak és megnézzem a végig.
Majd pedig könyörögni fogsz ha beteg leszel és nem kapod meg a megfelelő el-látást.
Befizetés? Hát akármennyi is megy a közösbe a FIDESZESEK kilopják !! Netán a JOBBIK "bérúnió" javaslatát egyáltalán tárgyalnák netán el is fogadnák /olyan gyorsan mint a Káder
által visszadobott és 3 nap alatt el is fogadott plakáttörvényt/ akkor az emberek nem vándorolnának és lenne még a nemsokára megszűnő nyugdíjjakra is.
Megint itt vannak a hazátlan politikai károgók, nem unjátok még ugyanazt a lemezt?
Lehet azért vagy "mindennel ami magyar" elfogult, mert a legtöbbje csak papíron az. Mint például a "magyar filmek". Értékrend nulla, mondanivaló nulla, suttyó proli mocsok agymosás a legtöbb.
Nagyon kevés olyan van ami tényleg Magyar is.
Akkor szégyelld magad el innen minél messzebb.
Gyurcsán elvtárs megmondta: "El lehet innen menni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!