Habár általában elfogult vagyok mindennel, ami magyar, a vizes vb megnyitója nekem óriási csalódás. Csak én vagyok így vele?
Nekem nagyon tetszett. Csak a hanggal volt a fekete énekes elején hiba, nekem a kép végig rendben volt. Igaz, gépen néztem, nem tévén.
Furcsa volt, hogy nem magyar betűrendben mondták az országokat, pedig mindig a rendező ország ábécéje szerint mondják.
Ha tudja valaki, hogy mi lehetett a divatbemutató kapcsolata az egésszel? Na, igaz, a lányok többségének a bamba képe nem tetszett. De voltak, akik aranyosan mosolyogtak, az jó volt.
A zászlóvivőknél is érdekes volt, hogy néhányan nem az önkéntesekkel vitették a zászlójukat. Kanada, Kína, Spanyolország, és volt még néhány, de nem láttam, melyik.
Tetszettek a huszárok is.
A Gyárfás teljesen meglepődött, hogy az öregember említette a beszédében.
Érdekes lenne tudni, hogy miért csalódtál, kérdező. Mi mást vártál? többet? Kevesebbet? Vagy mi nem tetszett?
A hazátlan károgónak semmi sem jó.
De most témyleg mi bajotok volt?
Válasszuk szét
1, A VB - vel van bajotok ? ( rendezés,hogy ott ahol, Mo-n, ráköltött pénz?)
2, A Közvetítéssel?
3,A megnyitó gála milyenségével?
Nem csak neked.
(Én konkrétan örülök a VB-nek, csak abban nem bízom, hogy ami elvileg arra ment el, az ténylegesen arra ment el.)
Voltak benne zavaros pillanatok, mozzanatok, a faarccal vonuló modelltömeg és CeeLo Green funkciója számomra érthetetlen volt... Ennyi pénzből összeszedettebbek is lehettünk volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!